Om oss

Hundarna

Valpar

Nyheter

Aktiviteter

Länkar

Gästbok

Kontakt

Morris egen blogg

 

 

 

 

Hundarna!

 

 

 

 

           Morris ( Hang Loose Jaffa)

 

Morris föddes den 19 februari 2006 i Bjursträsk hos Maria och Niclas på Kennel Hang Loose. Vi hämtade hem henne i mitten av april då hon var 8 veckor. Morris är snäll och trevlig både mot människor och andra hundar. Sitt temperament och  sin tillgivenhet har hon efter sin mamma Bibbi (en Båårdiz Bizqui). Vi har varit med henne på en del utställningar. Som bäst har hon fått en 1:a med 3:e placering. Morris har provat på konstgrytet men är ännu inte speciellt intresserad av det. Hon trivs däremot bra med att följa med husse i grävaren. Sommaren 2008 hade hon sin första valpkull och våran 2008 fick hon sin andra kull. Hon fick 6 fina valpar i vardera kullen som hon har skött om på allra bästa sätt.

 

                  Kusin Vitamin Meya

 

Meya är en av tikarna från Morris första valpkull. Hon föddes den 24 juli 2008 hemma hos oss. Hennes pappa är Ruff (Lappstintans Finnish Victory). En stilig herre som bor i Frostkåge hos Britta och PO Lindgren.

Ett par utställningar har vi varit på. Som bäst har hon fått en 1:a med 4:e placering. Meya är full av upptåg och ger oss många glada skratt. Vi brukar säga att hon är vår egen "Pajas prinsessa". Vi har börjat tränar henne i konstgrytet och det verkar vara något som hon tycker om.

Hösten 2011 klarade Myea anlagsprov i villtspår.

Bästa utställningsresultat har hon från Midnattssolsutställningen i Gällivare 2011. Där hon fick ett CK och var bästa tik 4:a.

I februari 2012 fick hon sin första valpkull, 2 stycken valpar som hon har skött om och fostrat på bästa sätt.

 

 Molly (KusinVitamin Take a chance on me.)

 

Molly är vår senaste ögonsten.

Hon föddes den 20 maj 2010 här hemma hos oss. Det är Morris som är mamma till henne. Hennes pappa heter En Båårdiz Fox Fighter (Gizmo) och bor i Höglandsnäs,Piteå.

Molly är en glad och nätt liten tik som gärna myser tillsammans med oss i soffan. Hon tycker om att leta efter gömda saker både inne och utomhus.  

Vi  tränar henne i konstgrytet, viltspår och åker på utställningar med henne.

Molly har som bäst ett CK och CERT från Midnattssolsutställningen i Gällivare 2011, där hon var bästa tik 2:a.

Vi kommer att använda Molly i avel när hon är mogen för det.